vrijdag 13 juli 2018

Infoavond 12 juli

Dag Bergkampers!

De tijd vliegt en gaat stiekem toch niet snel genoeg... Nog drie keertjes slapen en het is zo ver! Dan vertrekt de bus richting het 10de Knal!bergkamp. De begeleiding is momenteel met niets anders bezig dan het opstellen van 'to do-lijstjes', schrappen van items en voor elk geschrap item er weer twee toevoegen...
Hier nog heel eventjes een korte samenvatting van ons derde infomoment:

- Nog mee te nemen van verkleedkledij: zwarte kledij en ook een kledingstuk die blauw en/of oranje is.
- Valiezenkoers komende zondag 15 juli tussen 11 uur en 12u30.
- Vergeet je papieren niet mee te brengen die je nog moet inleveren: medische fiche, reistoelating en eurocrosskaart.
- Als je maandag om 5 uur toekomt aan De Marge, zoek je onmiddellijk Pauline en Thomas. Je begroet hen spontaan en toont hen je identiteitskaart. Deze moet jezelf bijhouden.
- De Zwitserse Franken moet je zelf bijhouden. De eerste ochtend op Zwitserse bodem spelen we een spel waarin je een deel van je Zwitsers geld moet afgegeven aan de kampleiding. Dit is om je postkaartjes en -zegels en je aangekochte tochtdrankjes te betalen. Op die manier hou je ook nog geld over op de shoppingsdag.
- De aankomst zullen we hier op deze blogspot vermelden. Elke dag proberen we een verslagje neer te pennen van onze avonturen in Visperterminen. Het is leuk voor ons als je eens een kleine reactie geeft. We doen ons best om iedereen eens op de foto te laten verschijnen, maar dit is niet zo evident.
- Vrijdag 27 juli zijn we omstreeks 8 uur 's morgens terug. Laat je ons na het uitladen de tijd om op een leuke manier afscheid te nemen aub?
- Mails en smsjes posten we niet door aan de bergkampers. Voor dringende gevallen zijn Pauline en Thomas dag en nacht bereikbaar op hun gsm. Hun nummers vinden jullie in het kampboekje.
- Mochten er nog onduidelijkheden zijn ,aarzel dan niet om ons te contacteren (knalvzw@gmail.com)

Wij hebben er alvast ongelofelijk veel zin in! Tot zeer binnenkort!
Lieve groetjes,
Pauline & Thomas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten